BEL VOOR EEN GRATIS VLOERINSPECTIE OP LOCATIE: 030 227 1874

Uw houten vloer schuren is onze passie

Een houten vloer schuren en behandelen geeft de zitkamer en andere ruimtes van uw huis een prachtige finishing touch. Uw interieur krijgt een opvallend chique uitstraling door het gebruik van fraaie houten vloerdelen, waardoor u meer woongenot en ambiance zult ervaren. Het schoonhouden van houten vloeren wijst zich vaak vanzelf, maar om het exclusieve karakter van het hout te bewaren is het wel verstandig om een lichte stofzuiger of bezem voorzien van een zachte borstel te gebruiken. Wanneer u de houtvloer met een dweil of mop reinigt, dient u er rekening mee te houden dat u niet teveel water en schoonmaakmiddel gebruikt. Helaas is het echter onvermijdelijk dat uw houten vloer op den duur ruwe plekken krijgt en andere slijtage zal gaan vertonen. Onze professionele Parketschuurservice biedt dan uitkomst.

Houten vloer schuren op het juiste moment

Er is geen eenduidig antwoord op de vraag wanneer uw houten vloer een onderhoudsbeurt door een gespecialiseerd schuurbedrijf nodig heeft. Wanneer de houten vloer al wat langer ligt, slijten de gedeeltes die het meest worden gebruikt door u en uw huisgenoten het eerst uit. Dit gaat geleidelijk en zal in eerste instantie niet direct opvallen. Uiteindelijk zult u evenwel merken dat uw houten vloer zijn gladde oppervlak heeft verloren en op sommige plaatsen zelfs kaal wordt of beschadigd is. U hoeft dan niet meteen een nieuwe vloer te laten leggen, maar kan het hout door middel van een schuurbeurt weer in zijn oorspronkelijke staat terugbrengen. Het spreekt voor zich dat u deze klus het beste kunt overlaten aan een expert. laat uw parket schuren door ParketSchuurService en kies voor kwaliteit.

Specialist houten vloer schuren inhuren

Onderhouds- en herstelwerkzaamheden uitvoeren aan uw houtvloer vereist de nodige kennis en ervaring. Zelf een houten vloer schuren in huis is voor de meeste mensen dan ook geen optie. Het laatste wat u immers wilt is het aanbrengen van onherstelbare schade. Door een professioneel bedrijf in de arm te nemen voorkomt u tegenvallende resultaten, en bovendien weet u zeker dat het schuren van de houten vloer op de juiste wijze gebeurt. Parketschuurservice is een echte autoriteit op dit gebied, en heeft jarenlange ervaring opgebouwd. Wij staan garant voor vakmanschap en kwaliteit, maar bieden u daarbij ook de best mogelijke service. Onze klantvriendelijkheid blijkt onder meer uit de aantrekkelijke prijzen die wij hanteren. Daarnaast nemen onze medewerkers bij het schuren van uw houten vloer ruim de tijd om deze weer als nieuw op te leveren.

Houten vloer schuren stap voor stap

Elke houten vloer die lang in gebruik is vertoont andere slijtage en beschadigingen, maar bij het schuren ervan is het eindresultaat het enige dat telt. Parketschuurservice begint dan ook goed voorbereid aan het schuren van uw houten vloer, en heeft een vaste werkwijze:
– Onze parketteur komt de vloer bekijken
– Als bekend is wat er moet gebeuren, worden de behandeling en werkwijze bepaald
– Op basis hiervan krijgt u een overzicht van de kosten
– Indien u akkoord gaat, zullen wij zo snel mogelijk met onze werkzaamheden beginnen

Bel voor een vrijblijvende vloerinspectie op locatie of vraag een offerte aan als u denkt aan houten vloer schuren door een echte specialist.
houten vloer schuren
BEL VOOR ADVIES