BEL VOOR EEN GRATIS VLOERINSPECTIE OP LOCATIE: 030 227 1874

OVER PARKETSCHUURSERVICE®

Een team van specialisten in het schuren en behandelen van houten vloeren
Offerte Aanvragen

Over ParketSchuurService

Graag stellen wij ons aan u voor. Sinds 1978 zijn wij actief als parketteur en hebben vele parketvloeren gelegd en onderhouden. In de eerste 20 jaar hebben wij ons vooral gericht op het vakkundig leggen van houten vloeren en hebben wij ons continue ontwikkeld in de praktijk door fulltime bezig te zijn met deze ambacht. Daarnaast hebben wij in deze periode de diploma’s: Allround parketteur en Erkend onderhoud specialist behaald.

In de afgelopen 10 jaar merkte we dat er steeds meer vraag kwam naar het renoveren en onderhouden van parketvloeren en hebben we gekozen om ons te specialiseren in het renoveren van parketvloeren. We hebben met ons team de afgelopen 10 jaar vele parketvloeren met passie gerenoveerd, en doen dit nu nog steeds dagelijks met veel plezier.

Wij hechten veel waarde aan het kwalitatief schuren van parket en het opleveren van het plaatje wat u voor ogen heeft. We komen dan ook altijd vrijblijvend bij u langs om de vloer te inspecteren en te luisteren naar uw wensen. Samen realiseren we deze wensen waardoor u precies die vloer krijgt welke u voor ogen heeft. Onze jarenlange ervaring en kennis zorgen hiervoor.

Bent u geïnteresseerd en wenst u graag een vrijblijvende advies van onze meester parketteur? Neem dan telefonisch contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Met vriendelijke groet,

Dirk Pest

ParketSchuurService

Parket Schuren

Wij staan u graag te woord via ons lokale telefoonnummer

BEL VOOR ADVIES