BEL VOOR EEN GRATIS VLOERINSPECTIE OP LOCATIE: 030 227 1874

Parket schuren en Hardwaxen door de ParketSchuurService

Graag voorzien wij u hier van specifieke informatie omtrent parket schuren en Hardwaxen. Wilt u de authentieke parketvloer in uw woning op een prachtige en vakkundige manier laten opknappen? Dan staat de ParketSchuurService direct voor u klaar. Ons team bestaat uit gecertificeerde parketteurs die dus precies weten hoe ze uw vloer door middel van het parket schuren en hardwaxen weer helemaal in optima forma krijgen.

Met ruim 30 jaar ervaring in het behandelen en schuren van parketvloeren zijn we inmiddels dus een echte specialist als het om de renovatie van houten vloeren gaat. Tegenwoordig kiezen dus steeds meer mensen voor een vloer van parket, onder meer vanwege zijn prachtige uitstraling die in werkelijk ieder interieur subliem staat, maar dus ook vanwege het feit dat het zeer onderhoudsvriendelijk is. Na verloop van tijd kan uw houten vloer echter sporen van slijtage gaan vertonen. Is dit ook bij u thuis het geval? Dan is het dus tijd voor uw parket schuren en hardwaxen door de ParketSchuurService.

Waarom kiezen voor Parket Schuren en hardwaxen?

De keuze voor professioneel uw parket laten schuren en hardwaxen is een uitstekende manier om uw vloer weer in zijn magnifieke nieuwstaat te krijgen. Niet alleen worden alle oneffenheden en beschadigingen moeiteloos van uw houten vloer verwijderd, ook wordt het parket voorzien van een goede beschermlaag middels kwalitatief hoogwaardige hardwax. Op deze manier is het dus uitstekend bestand tegen vuil, vocht en stof. Onze ervaren en uiterst deskundige parketteur gaat voor u aan de slag om uw houten vloer mooier dan ooit te maken en houdt hierbij uiteraard rekening met uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Zo kunt u dus zelf een hardwax kiezen in de kleur die u het mooist vindt.

De voordelen van Parket Schuren en hardwaxen

Het schuren en hardwaxen van uw houten vloer heeft meerdere voordelen, die we graag nog even voor u op een rijtje zetten. Zo is de hardwax in een uitgebreid assortiment aan kleuren beschikbaar en is het verkrijgbaar in zowel zijdematte als matte varianten. Daarnaast geeft de hardwax dus een ongekend krachtige en langdurige bescherming tegen onder meer vocht, vuil en stof en helpt het nieuwe beschadigingen of ontsieringen voorkomen. Tevens is een met hardwax behandelde vloer heel goed lokaal bij te werken, wat dus erg handig is als u zelf een klein plekje op uw vloer wilt camoufleren of herstellen.

Tips bij het Parket Schuren en hardwaxen

Wanneer u uw parket heeft laten schuren en hardwaxen door onze parketteurs is het belangrijk om het ontstane resultaat zo lang mogelijk te behouden. Om deze reden dient u uw parketvloer dus altijd goed te onderhouden. Wanneer u gekozen heeft voor een behandeling met hardwax is dit onderhoud vrij eenvoudig. Voor het dagelijkse schoonmaken is een bezem of een stofzuiger met parketborstel voldoende. Gebruik daarnaast voor het reinigen een speciaal op dit type vloer afgestemd schoonmaakmiddel, zoals bijvoorbeeld Wax & Clean. Tevens raden we u aan om een sterk en geconcentreerd reinigingsmiddel met alcohol te gebruiken. Met deze middelen kunt u uw parket grondig en met regelmaat goed reinigen. Een geschikte onderhoudsolie maakt de onderhoudsbeurt dus helemaal af.

Vrijblijvende vloerinspectie op locatie

Bij de ParketSchuurService kunt u altijd rekenen op een geheel vrijblijvende vloerinspectie bij u thuis. De parketteur komt dan langs om de huidige staat van uw houten vloer op te nemen en om te zien hoe groot de te renoveren oppervlakte is. Met deze informatie kunnen we vervolgens aan de slag om een compleet op maat gemaakte offerte voor u op te stellen. Uiteraard leveren we onze diensten altijd tegen de meest scherpe tarieven, zodat u nooit teveel betaalt voor het parket schuren en hardwaxen. Neem dus contact met ons op en laat uw vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden omtrent parket schuren. Wij zijn u graag van dienst!

parket schuren en hardwaxen

=
Optellen (+) Vermenigvuldigen (*)

Parket schuren en hardwaxen

VAKKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

 

HOOGWAARDIGE PRODUCTEN

 

SCHERPE OFFERTE OP MAAT

 

BETALING NA DE OPLEVERING

 

GECERTIFICEERD PARKETTEUR

 

GARANTIE OP HET GELEVERDE WERK

 

U kunt ons ook altijd even bellen op het moment wanneer u dat uitkomt op +31(0)30 227 1874

 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst bij u langs op locatie voor een gratis vloerinspectie. U ontvangt dan van ons een advies op maat en maken een offerte voor u.

Parket schuren en hardwax is een afwerking welke vaak erg geschikt is voor uw parket. Echter zijn er ook andere soorten afwerking mogelijk. Ontdek deze ook!

Wij werken met enkel hoogwaardige merken olie, lak en hard-wax! Deze zijn te verkrijgen in ruim 50 soorten en kleuren!

BEL VOOR ADVIES