BEL VOOR EEN GRATIS VLOERINSPECTIE OP LOCATIE: 030 227 1874

Kies voor Parket schuren en lakken door de ParketSchuurService

Hier vind u meer specifieke informatie omtrent parket schuren en lakken door de ParketSchuurService. Parketvloeren staan erom bekend dat ze ontzettend lang meegaan en doordat ze ook nog eens bijzonder gemakkelijk in het onderhoud zijn, kiezen dus steeds meer mensen voor dit type prachtige houten vloeren. Heeft ook u een schitterende parketvloer in uw woning liggen? Dan is de kans dus groot dat het inmiddels ook bij u thuis tijd is geworden voor het parket schuren en lakken.

De ParketSchuurService stelt zich dan ook graag aan u voor. Ons bedrijf bestaat uit een team van uiterst deskundige en ervaren parketteurs die allen gecertificeerd zijn. Hierdoor kunt u dus vertrouwen op waar vakmanschap en een uitstekende kennis van zaken. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak zijn we de absolute experts op het gebied van parketrenovatie en parket schuren waardoor we dus in staat zijn om ook uw houten vloer door middel van professioneel schuren en lakken optimaal te herstellen.

Waarom Parket Schuren en lakken als methode voor uw vloerrenovatie?

Door te kiezen voor parket schuren en lakken door onze ervaren en vakkundige parketteurs kunt u alle beschadigingen en ontsieringen die in de loop der jaren op uw houten vloer ontstaan zijn dus eenvoudig laten wegwerken. Of het nu dus gaat om het verwijderen van krassen en deuken of het herstellen van verkleurde gedeeltes op uw parket, onze parketteurs hebben dus alles in huis om deze lelijke plekken geheel te verwijderen. Hierbij maken ze gebruik van alleen de beste apparatuur en materialen, zodat uw houten vloer weer dus net zo mooi wordt als toen hij net gelegd was.

De voordelen van uw Parket Schuren en lakken

Het professioneel laten schuren en lakken van uw parketvloer is dus de perfecte manier om dit belangrijke gedeelte in uw woning zijn verdiende uitstraling te geven. Een houten vloer geeft een heerlijke sfeer aan iedere woning en verdient dan ook niets dan het beste. Onze complete behandeling middels de parketrenovatie geeft hierdoor uw vloer niet alleen zijn mooie aanblik terug, maar zorgt er dus ook nog eens voor dat hij voortaan nog beter beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor kan uw geschuurde en gelakte vloer dus beter tegen stof en vocht waardoor hij dus minder snel zal verkleuren ter gevolg van het zonlicht dat dus uw woning binnenkomt. Natuurlijk kunt u wel zelf een kleur aan de vloer laten geven. U kunt dus eenvoudig kiezen voor uw favoriete kleur lak en onze parketteurs brengen hem vervolgens dus vakkundig voor u aan.

Tips bij het Parket Schuren en lakken

Een behandeling middels uw parket laten schuren en lakken geeft uw houten vloer hierdoor dus een uitstekende bescherming tegen onder meer vocht en vuil. Dit betekent echter niet dat u uw vloer nooit meer hoeft te onderhouden. Integendeel, juist een zorgvuldig gerenoveerde vloer vraagt hierdoor dus om goed onderhoud. Dit zorgt ervoor dat het fraaie eindresultaat zo lang mogelijk in stand wordt gehouden. Hiervoor kunt u met een speciale parketreiniger uw vloer regelmatig schoonhouden. Voor de dagelijkse reiniging is de bezem of een stofzuiger met parketborstel voldoende.

Gratis en vrijblijvende vloerinspectie op locatie

Om te kunnen bepalen of u dus het beste kunt kiezen voor professioneel parketonderhoud of een algehele parketrenovatie in uw woning kunt u gebruikmaken van ons gratis en geheel vrijblijvende vloerinspectie. Hiermee wordt in één keer duidelijk waar uw houten vloer behoefte aan heeft. De gespecialiseerde parketteur van de ParketSchuurService komt hiervoor graag bij u langs op het moment dat u het beste schikt. Mogen we binnenkort langskomen om ook uw parket schitterend te renoveren middels parket schuren en lakken? Wacht dan zeker niet langer en neem dus vandaag nog contact op met de ParketSchuurService!

parket schuren en lakken

=
Optellen (+) Vermenigvuldigen (*)

Parket schuren en lakken

VAKKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

 

SCHERPE OFFERTE OP MAAT

 

BETALING NA DE OPLEVERING

 

GECERTIFICEERD PARKETTEUR

 

GARANTIE OP HET GELEVERDE WERK

 

U kunt ons ook altijd even bellen op het moment wanneer u dat uitkomt op +31(0)30 227 1874

 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij komen dus altijd eerst bij u langs op locatie voor een gratis vloerinspectie. U ontvangt dan van ons een advies op maat en maken een offerte voor u.

Parket schuren en lakken is een afwerking welke vaak erg geschikt is voor uw parket. Echter zijn er ook andere soorten afwerking mogelijk. Ontdek deze ook!

Wij werken met enkel hoogwaardige merken olie, lak en hard-wax! Deze zijn te verkrijgen in ruim 50 soorten en kleuren!

BEL VOOR ADVIES