BEL VOOR EEN GRATIS VLOERINSPECTIE OP LOCATIE: 030 227 1874

Parket schuren en oliën door de ParketSchuurService

Graag geven wij u meer informatie over parket schuren en oliën op deze specifieke pagina. Is uw parketvloer er aan toe om weer in zijn oude glorie hersteld te worden? Dan is het tijd voor uw parket schuren en oliën door de ParketSchuurService. Wij zijn de ware professionals in houten vloeren schuren en hebben inmiddels al weer 30 jaar ervaring in het vak. Door onze gedegen kennis en expertise hebben we dus werkelijk alles in huis voor het grondig renoveren van uw parketvloer. Het maakt hierbij niet uit wat de huidige staat van uw vloer is of welk type parket het betreft. Na een bezoek van onze parketteurs ziet uw houten vloer eruit alsof hij net gelegd is. Uw woonkamer, hal, keuken of slaapkamer ziet er dus voortaan weer schitterend uit met deze keurig gerenoveerde blikvanger.

Waarom de keuze maken voor Parket Schuren en Oliën

Het mooie aan een parketvloer is dus niet alleen zijn prachtige en natuurlijke uitstraling. Ook zijn uiterst duurzame aard zorgt ervoor dat de houten vloer bij ontzettend veel mensen razend populair is. Zoals u ook voor uzelf goed zorgt, is het dus ook belangrijk om goed voor uw houten vloer te zorgen. Regelmatig onderhoud draagt er dus aan bij dat uw parket langer mooi blijft, maar toch kunnen er na verloop van tijd ontsierende delen in uw houten vloer ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan krassen en deuken door speelgoed, zware meubels en hakschoenen. Door te kiezen voor parket schuren en oliën door de ParketSchuurService kunt u dit soort oneffenheden dus heel eenvoudig laten weghalen. Wat u er voor in de plaats krijgt is een houten vloer die geheel als nieuw oogt.

De voordelen van Parket Schuren en oliën

Eén van de belangrijkste voordelen van uw parket laten schuren en oliën is dus dat u middels deze behandeling alle beschadigingen en ontsieringen aan uw houten vloer heel gemakkelijk kunt laten verwijderen. Daarnaast is het ook een ideale manier om een nieuw kleurtje aan uw vloer te geven. U kunt namelijk kiezen uit een zeer ruim scala aan prachtige kleuren olie, waarmee precies die tint en uitstraling bereikt wordt die u wenst. De olie geeft een naturel en matterend effect aan uw houten vloer. Ook kunt u een parketvloer die met olie behandeld is eenvoudig zelf bijwerken waar dat nodig is.

Tips bij uw Parket Schuren en oliën

Wanneer u uw parket heeft laten schuren en oliën door onze ervaren en gecertificeerde parketteurs doet u er uiteraard alles aan om uw vloer zo lang mogelijk netjes te houden. Een goed begin is dan ook om dagelijks even met de bezem of stofzuiger met parketborstel over uw vloer te gaan. Zo voorkomt u dat zand of ander vuil al te lang blijft liggen en de kans krijgt om uw parket te beschadigen. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig uw vloer te onderhouden. Voor deze reinigingsbeurt kunt u het beste een krachtige intensiefreiniger, vlekkenverwijderaar en onderhoudsolie gebruiken. Wilt u weten welke varianten het meest geschikt zijn voor uw parketvloer? Vraag het dan even aan onze parketteurs. Zij kunnen u alles vertellen omtrent parket schuren.

Vrijblijvende vloerinspectie op locatie

De ParketSchuurService heeft kwaliteit en een uitstekende service hoog in het vaandel staan en daarom kunt u bij ons dus altijd gebruikmaken van een kosteloze en vrijblijvende vloerinspectie bij u op locatie. Onze parketteur inspecteert uw vloer en gaat na welke behandeling voor uw parket het beste is. Hierna kan hij een complete en gepersonaliseerde offerte voor u opstellen waarbij uiteraard al uw wensen inbegrepen zullen worden. Wilt u binnenkort ook uw parketvloer laten schuren en oliën? Neem dan direct contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.

parket schuren en oliën

=
Optellen (+) Vermenigvuldigen (*)

Parket schuren en oliën

VAKKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

 

SCHERPE OFFERTE OP MAAT

 

BETALING NA DE OPLEVERING

 

GECERTIFICEERD PARKETTEUR

 

GARANTIE OP HET GELEVERDE WERK

 

U kunt ons ook altijd even bellen op het moment wanneer u dat uitkomt op +31(0)30 227 1874

 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst bij u langs op locatie voor een gratis vloerinspectie. U ontvangt dan van ons een advies op maat en maken een offerte voor u.

Parket schuren en oliën is een afwerking welke vaak erg geschikt is voor uw parket. Echter zijn er ook andere soorten afwerking mogelijk. Ontdek deze ook!

Wij werken met enkel hoogwaardige merken olie, lak en hard-wax! Deze zijn te verkrijgen in ruim 50 soorten en kleuren!

BEL VOOR ADVIES