BEL VOOR EEN GRATIS VLOERINSPECTIE OP LOCATIE: 030 227 1874

Parket schuren door deskundige parketschuurservice

Uw Parket schuren? Dankzij een parketvloer krijgt uw woning een warme uitstraling, die het midden houdt tussen nostalgische authenticiteit en hedendaagse tijdloosheid. De vaak natuurlijke look van de toplaag draagt daar in belangrijke mate aan bij, en heeft ook nog eens een uitgesproken sfeerverhogend effect. Het woonplezier dat het door u uitgekozen parket oplevert, gaat echter nog verder. Vergeleken met een reguliere vloerbedekking van tapijt, kunt u uw huis bijvoorbeeld eenvoudiger stofvrij houden en zijn vlekken en vuil gemakkelijker te verwijderen. Dit kan met een stofzuiger en een niet al te vochtige dweil. Afhankelijk van het materiaal waarvan uw parket is gemaakt, gaat de vloer bovendien lange tijd mee. Voor een optimale levensduur en om de nieuwstaat zoveel mogelijk te behouden, is het verstandig dat u het parket na verloop van tijd laat schuren door een gespecialiseerde parketschuurservice.

Uw vloer als nieuw dankzij parket schuren

Het wekelijks of om de paar dagen schoonmaken van uw parketvloer is van groot belang voor uw woongenot. Zeker als u een druk gezin heeft of huisdieren hebt. Zand en andere ruwe vuildeeltjes kunnen gaan schuren, met krassen en beschadigingen als gevolg. Een parketvloer die op bepaalde plaatsen schade vertoont is meestal moeilijk te repareren. Wat echter wel mogelijk is, is het laten schuren van het oppervlak, het is dan te kiezen voor parket schuren. Door een klein laagje te verwijderen, krijgt het parket weer de uitstraling die u bij de aankoop ervan zo aansprak. Het is daarbij wel aan te bevelen dat u niet te lang wacht met uw parketvloer schuren. Diepere en ingesleten krassen vereisen namelijk een zwaardere schuurbeurt, wat de uiteindelijke levensduur van uw parket verkort.

Parket Schuren

Parket schuren? Vertrouw op de expert

Met betrekking tot het onderhoud en het verrichten van reparaties in en om uw woning zijn er veel dingen die u zelf kunt doen. Zeker wanneer u vaker herstel- of verbouwingswerkzaamheden in huis oppakt. Het schuren van een parketvloer zonder de juiste kennis wordt door de vakman echter zelfs de meest doorgewinterde doe-het-zelver ontraden. Afgezien van het treffen van de juiste voorzorgsmaatregelen ten aanzien van de vloerrenovatie, dient u ook over geschikte schuurapparatuur te beschikken. Daarnaast moet het werk uiterst secuur worden uitgevoerd, zodat weer een egaal parket zonder deuken of te diep geschuurde plekken ontstaat. Parketschuurservice neemt u dit nauwkeurige werk dan ook graag uit handen. Wij hebben tientallen jaren ervaring met het leggen, afwerken en onderhouden van parket. Bij ons draait het om het eindresultaat en tevreden klanten.

Werkwijze bij parket schuren

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, gaan onze parketteurs volgens vaste richtlijnen te werk. Parketschuurservice stuurt dus niet zomaar iemand bij u langs, maar zorgt voor een degelijke voorbereiding. Daarom werken wij met een vast stappenplan:
– De parketteur controleert de staat van de parketvloer
– Naar aanleiding daarvan bepalen wij welke behandeling en werkzaamheden nodig zijn
– Wij sturen u een offerte met een betrouwbaar kostenplaatje
– Na uw goedkeuring wordt in overleg met u een datum gekozen om de parketvloerrenovatie uit te voeren
– Uw houten vloer schuren is vakkundig uitgevoerd en kan weer jaren mee

Neem contact op met Parketschuurservice om uw parket professioneel te laten schuren. Parket schuren is een ambacht laat het daarom uitvoeren door een echte specialist.

Parket Schuren
BEL VOOR ADVIES